Bakan Koca'dan mülakatsız engelli işçi alımı duyurusu! İşte başvuru şartları ve tarihi...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından engelli vatandaşlar için işçi alımı konusunda bir paylaşım yaptı. Merkez ve taşra teşkilatımızda istihdam edilmek üzere, engelli statüsünde 1.356 sürekli işçi alınacağını duyuran Bakan Koca başvuruların 19 Ağustos'a kadar olacağını belirtti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada "Merkez ve taşra teşkilatımızda istihdam edilmek üzere, engelli statüsünde 1.356 sürekli işçi alınacak. Alımlar mülakatsız, noter kurasıyla olacak. Başvurular, 19 Ağustosa kadar, http://esube.iskur.gov.tr adresinden yapılıyor. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

 

Bakan Koca'dan mülakatsız engelli işçi alımı duyurusu! İşte başvuru şartları ve tarihi... ile ilgili etiketler engelli İşçi Bakan Koca engelli işçi alımı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.