Bakan Koca'dan Merve Mercan mesajı

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi 6. sınıf öğrencisi olan İnt. Dr. Merve Mercan'ın ölümü tüm sağlık camiasını derinden üzdü. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Mercan'ın vefatı nedeniyle sosyal medyadan bir mesaj paylaştı. "Acımız büyük" diyen Bakan Koca, Mercan'ın genç yaşta ölümüne dikkat çeker çocuk ve gençlerden tedbirlere uymalarını istedi.

Bundan 45 gün önce yeni tip koronavirüs testi pozitif çıktıktan sonra tedavi altına alınan tıp öğrencisi Merve Mercan perşembe sabahı vefat etti.

Hastalığının 5. gününde immün eksikliği tespit edildiği için 40 gündür yoğun bakımda tedavisi devam eden Mercan'ın vefatı sağlık camiasını derinden üzdü. 

İnt. Dr. Merve Mercan'ın henüz mesleğinin başındayken Kovid-19 nedeniyle vefat etmesi üzerine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya üzerinden duyduğu üzüntüyü paylaştı. 

Mercan'ın genç yaşta hastalığa yenildiğine dikkat çeken ve gençleri uyaran Koca mesajında şunları söyledi:

"Tıp fakültesi son sınıf öğrencisi Merve, mücadelesine ve genç yaşına rağmen COVID-19’a yenik düştü. Annesi gibi sağlık çalışanı olarak aramıza katılacaktı. Kaybettiğimiz her bir can için acımız büyük. Çocuklarımız, gençlerimiz ve büyüklerimiz; lütfen tedbirlere riayet edelim."

Bakan Koca'dan Merve Mercan mesajı

Bakan Koca'dan Merve Mercan mesajı ile ilgili etiketler Fahrettin Koca Sağlık Bakanı vefat merve mercan selçuk üniversitesi tıp öğrencisi kovid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.