Bakan Koca'dan liderlere aşı daveti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tereddütleri gidermek ve öncü olmak amacıyla aşı programının ilk gününde koronavirüs aşısı vurulmuştu. Erdoğan, sonrasında yaptığı açıklamada da siyasi liderlere aşı olarak süreci teşvik etmeleri çağrısında bulunmuştu. Bu doğrultuda Sağlık Bakanı Koca başta siyasi parti genel başkanları olmak üzere TBMM Başkanı ve Anayasa Mahkemesi Başkanlarını bizzat arayarak aşı olmaya davet ettiğini açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından son dakika açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aşı olmayı teşvik etmek amacıyla aşı vurulduğunu hatırlatan Koca, aynı amaçla siyasi liderlerle, TBMM ve Anayasa Mahkemesi başkanlarına aşı daveti yaptığını söyledi.

Bakan Koca davete ilişkin Twitter mesajında şunları kaydetti:

"Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı aşı olmayı teşvik programı kapsamında mecliste temsil edilen tüm siyasi parti genel başkanlarını, Anayasa Mahkemesi Başkanımızı ve Meclis Başkanımızı arayarak aşı olmaya davet ettim. Kendilerine gösterdikleri nezaket için teşekkür ediyorum."

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Ankara Şehir Hastanesi'nde aşı olduktan sonra yaptığı açıklamada liderlere aşı olarak halkı teşvik etmeleri ricasında bulunmuştu.

 

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.