Bakan Koca'dan katledilen Ömür hemşire açıklaması: Cezasını çekecek!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kartal'da başından vurularak öldürülen hemşire Ömür Erez'le ilgili Twitter hesabından açıklamada bulundu. Bakan Koca, "Katil zanlısı yakalanmıştır. İnsan hayatına, genç bir kadına kıymanın cezasını çekecek" dedi.

Kartal 10 Numaralı Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli  33 yaşındaki hemşire Ömür Erez, sağlık merkezinde Rahmi Uygun isimli şahıs tarafından başından vurularak öldürüldü.

"GENÇ BİR KADINA KIYMANIN CEZASINI ÇEKECEK"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da Ömür hemşirenin öldürülmesiyle ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Bakan Koca, "Kartal'da, Aile Sağlığı Merkezimizde görevli hemşire silahlı bir saldırgan tarafından hunharca katledildi. Hemşire arkadaşımıza Allah'tan rahmet, ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyoruz. Katil zanlısı yakalanmıştır. İnsan hayatına, genç bir kadına kıymanın cezasını çekecek" dedi.

 

 

Bakan Koca'dan katledilen Ömür hemşire açıklaması: Cezasını çekecek! ile ilgili etiketler hemşire Bakan Koca ömür erez
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.