Bakan Koca'dan İstiklal Caddesi fotoğrafıyla uyarı...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından bugün İstiklal Caddesi'nde çekilen bir fotoğrafı paylaşarak vatandaşlara kritik uyarılarda bulundu.

Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs Türkiye'nin erken önlem alması ve başarılı bir filyasyon süreci yürütmesi sayesinde önemli ölçüde kontrol altına alındı.

Ancak hala can kayıplarına neden olan virüs salgını tehdidi geçmiş değil. Türkiye'den bugün gelen bazı fotoğraflar ise salgın konusunda bazı bölgelerde tedbirlerin göz ardı edildiğini ortaya koydu.

Bakan Koca'dan İstiklal Caddesi fotoğrafıyla uyarı...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da bugün İstanbul İstiklal Caddesi'nde çekilen bir fotoğrafı paylaşarak önemli uyarılarda bulundu.

Koca ''İSTİKLAL CADDESİ, bugün iyi bir görüntü vermedi. Bir kareye bu kadar insan girmesi için çok erken. Günlük hayattan her fotoğraf, Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosuna destek vermeli. Evde kalmaya çalışalım. Çıkarsak maske kullanalım, sosyal mesafe kuralına uyalım.'' ifadelerini kullandı.

Bakan Koca'dan İstiklal Caddesi fotoğrafıyla uyarı... - Resim : 2

Bakan Koca'dan İstiklal Caddesi fotoğrafıyla uyarı... ile ilgili etiketler Fahrettin Koca İstiklal Caddesi sosyal mesafe
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.