Bakan Koca'dan hasta yakınlarının saldırısına tepki: Bu nasıl insanlık?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat eden bir hastanın yakınlarının, sağlıkçılara saldırmasına tepki göstererek, "Hasta yakınları bir hemşiremizi, hekimimizi, sağlık çalışanlarını darbetti. Camları kırdı. Bu nasıl insanlık?" açıklamasında bulundu.

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde beyin kanaması nedeniyle 4 gündür tedavi gören bir hastamız kurtarılamayarak vefat etti. Bu olaya bütün arkadaşlarımız üzüldü. Hasta yakınlarıysa bir hemşiremizi, hekimimizi, sağlık çalışanlarını darbetti. Camları kırdı. Bu nasıl insanlık?" ifadesini kullandı.

Bakan Koca'dan hasta yakınlarının saldırısına tepki: Bu nasıl insanlık? ile ilgili etiketler Kırşehir Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sağlıkta şiddet
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.