Bakan Koca'dan Büşra hemşireye destek

Sosyal medya üzerinden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan aşure isteyen hemşirenin bir sosyal medya kullanıcısı tarafından tehdit edilmesi sonrasında bir açıklama da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan geldi. Koca, söz konusu tehditlere ilişkin yaptığı açıklamada, "Sağlık çalışanlarımızın ve tüm kadınların haklarının sonuna kadar yanında olduğumuzu herkes bilsin" dedi.

Ankara Şehir Hastanesinde görevli olan Büşre hemşire sosyal medya üzerinden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan aşure istedi. Büşra hemşirenin isteğini geri çevirmeyen Yavaş, “Sevgili kızım Büşra, senin nezdinde Şehir Hastanesi’nde çalışan tüm sağlık personelimiz için aşurelerimiz yola çıkıyor. Afiyetle yiyin, iyi ki varsınız” mesajıyla aşure gönderimi yapılacağını duyurdu.

"HEMŞİREYE ŞOK TEHDİT"

Bunun üzerine S. Kaan Altınok isimli bir kullanıcı, Mansur Yavaş’ın tweetini alıntılayarak şunları yazdı:

“Sevgili kızın Büşra'yi hoplatıcaz yakında. @fahrettinkoca bu kadının iş feshini sonlandırın hemen. Yoksa başka birisi başka yerini sonlandırır bunun başına iş alırsın”

KOCA, TELEFONLA GÖRÜŞTÜ

Tepkilerin üzerine paylaşımını silen ve kullanıcı adını değiştiren Büşra hemşireye Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan destek geldi.

Bakan Koca'dan Büşra hemşireye destek

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Büşra hemşireyle görüştüğünü söyleyerek şu ifadeleri kullandı;

"Büşra kızımızla telefonda görüştüm. Sağlık çalışanlarımızın ve tüm kadınların haklarının sonuna kadar yanında olduğumuzu herkes bilsin. Aşure bizim birlik, paylaşma ve dayanışma sembolümüzdür. Bu geleneği yaşatan herkese sonsuz teşekkürler."

Bakan Koca'dan Büşra hemşireye destek ile ilgili etiketler Mansur Yavaş hemşire Fahrettin Koca ankara şehir hastanesi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.