Bakan Koca'dan bir aşı müjdesi daha

Dün yaptığı açıklamada 20 yaş üstü herkesin haziran ayında aşılanacağını açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bir müjdeyi daha duyurdu. Bakan Koca, sırası gelen tarım işçilerinin aşılarının bulundukları yerde yapıldığını kaydetti.

Sağlık Bakanı Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, aşı sırası gelen mevsimlik tarım işçilerinin aşılarını bulundukları yerde yaptırabileceklerini açıkladı.

Bakan Koca, yaptığı videolu paylaşıma "Aşı sırası gelen mevsimsel tarım işçisi vatandaşlarımızın aşılarını bulundukları yerde yapıyoruz. Bu güce güvenin" notunu düştü.

20 YAŞ ÜSTÜNE AŞI MÜJDESİ

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, dün koronavirüs salgınının seyriyle ilgili olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile gerçekleştirdiği görüşmeyi yazdı.

Koca, “Türkiye’nin aşı sorunu halloldu, bu iş bitti diyebilir misiniz?” sorusuna “Bu iş bitmiştir. Sorun çözülmüştür” yanıtını verdi. Ahmet Hakan, gelen aşıların ikinci dozunun yedeklenmesi uygulamasına da artık ihtiyaç duyulmayacağını belirtti.

“Haziranda 50 yaş üstü aşılanacak” sözünü de revize eden Bakan Koca, “Haziranda 20 yaş üstü herkes aşılanacak.” diye konuştu

Bakan Koca'dan bir aşı müjdesi daha ile ilgili etiketler Sağlık Bakanlığı İşçi Koronavirüs Fahrettin Koca Twitter

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.