Bakan Koca'dan Aytaç Yalman açıklaması: Koronavirüsten ölen kişi sayısı 3'e yükseldi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hayatını kaybeden Eski Kara Kuvvetleri Komutanı Aytaç Yalman ile ilgili açıklamada bulundu. Koca, "Koronavirüsten vefat eden 3 kişi olmuş oldu" dedi.

TBMM'deki koronavirüs oturumunda söz alan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Aytaç Yalman'ın vefatına ilişkin de açıklama yaptı.

CAN KAYBI 3'E YÜKSELDİ

Bakan Koca, Aytaç Yalman'ın koronavirüsten hayatını kaybetmesiyle can kaybının üçe yükseldiğini söyledi.

Koca şu ifadeleri kullandı:

''Aytaç Yalman'ın vefatı ile ilgili. Bu konu 4 gün önce bizim eski GATA denilen hastanemize müracaat ediliyor entübe ediliyor KOAH tanısı ile takip edilen hasta 6 saat sonra ex kabul edilior. O dönemde yapılan testte negatif çıkıyor. Klinik bulgusu KOAH olmasına rağmen şüpheli olabilir düşüncesiyle çevresi taranıyor. Eşi dahil olmak üzere eşi dahil pozitif çıkanlar oldu dün. Böyle bir vakada başta negatif sonra pozitif olabilir. Pencere dönemi olduğu söyleniyor. Vefat eden 3 kişi olmuş oldu.''

 İRAN'A GİTTİ İDDİASI

Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği, 79 yaşındaki Eski Kara Kuvvetleri Komutanı Aytaç Yalman'ın koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini açıklamıştı.

Bu açıklamanın ardından Yalman'ın son 1 ay içinde İran'a bir ziyaret gerçekleştirdiği iddia edilmişti.

 

Bakan Koca'dan Aytaç Yalman açıklaması: Koronavirüsten ölen kişi sayısı 3'e yükseldi ile ilgili etiketler Fahrettin Koca Sağlık Bakanı Koronavirüs Son dakika aytaç yalman
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.