Bakan Koca'dan 3 ile kritik uyarı

Koronavirüs vakalarındaki artış sürerken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve sağlık çalışanlarının yoğun mesaisi devam ediyor.  5 ilin sağlık müdürleri ile görüşen Bakan Koca, Samsun'da Kovid-19 vakalarının arttığını belirterek, Samsun, Çorum ve İzmir'de ilaç kullanımının düşük olduğunu bildirdi.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de koronavirüs vakalarındaki artış trendi devam ediyor.

Sağlık Bakanlığı verilerine göre 26 Kasım günü virüse bağlı en yüksek vefat sayısı kayıtlara geçti. Salgın nedeniyle 174 kişi yaşamını yitirirken 29 bin 132 yeni vaka tespit edildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Samsun, İzmir, Denizli, Balıkesir ve Çorum il sağlık müdürleriyle kritik bir görüşme gerçekleştirdi.

Toplantıya dair sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulunan Koca şu ifadeleri kullandı:

"Samsun, İzmir, Denizli, Balıkesir ve Çorum il sağlık müdürleriyle on-line toplantıda salgının seyrini ele aldık. Samsun’da vaka artıyor. Samsun, Çorum ve İzmir'de ilaç kullanımı düşük. Vaka sayısına oranla hastaneye yatışlar gittikçe artıyor. Fedakarlık sınavımız devam ediyor."

Bakan Koca'dan 3 ile kritik uyarı

Bakan Koca'dan 3 ile kritik uyarı ile ilgili etiketler Fahrettin Koca İlaç İzmir Samsun Denizli Balıkesir Çorum
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.