Bakan Koca: Yerinde karar ile 4 seviyede ilerleyeceğiz

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, normalleşme süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Koca, "Yerinde karar dönemi ile kademeli normalleşecegiz. 1 Mart itibariyle süreç belirlenen kriterler çerçevesinde dört risk seviyesinde Valilerimizin başkanlığındaki il hıfzıssıha kurullarımızla başlayacak." dedi.

17 Şubat'ta Kabine toplantısının ardından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs salgınında hafta sonu uygulaması başta olmak üzere sokağa çıkma sınırlamalarının, illerdeki vaka ve aşılama gibi kriterlere göre 1 Mart'tan itibaren aşamalı olarak kaldırılacağını duyurmuştu. Gözlerin çevrildiği tarihle ilgili yeni açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan geldi.

Bakan Koca: Yerinde karar ile 4 seviyede ilerleyeceğiz

"YERİNDE KARAR DÖNEMİ İLE KADEMELİ NORMALLEŞECEĞİZ"

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Normalleşme adımlarını titizlikle çalışıyoruz. Yerinde karar dönemi ile kademeli normalleşecegiz. 1 Mart itibarıyla süreç belirlenen kriterler çerçevesinde 4 risk seviyesinde valilerimiz başkanlığındaki il hıfzıssıha kurullarıyla başlayacak."

Bakan Koca: Yerinde karar ile 4 seviyede ilerleyeceğiz ile ilgili etiketler Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Korona Fahrettin Koca normalleşme kısıtlama
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.