İşte vaka sayısı en çok artan ve azalan 10 il

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçen haftaya göre 100 bin nüfusta vaka sayısı en çok azalan ve en çok ortan 10 ili açıkladı.

Bakan Koca Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Bayburt, Erzincan, Trabzon, Karabük ve Hatay'da vaka sayılarının hızla azaldığının müjdesini verdi.

İşte vaka sayısı en çok artan ve azalan 10 il

Bakan, Ordu, Giresun, Samsun, Tokat ve Bolu'da ise vaka sayılarında yükselme olduğunu söyledi.

Fahrettin Koca, "Geçen haftaya göre vaka sayısı 100.000 nüfusta en çok azalan illerimiz; Bayburt, Erzincan, Trabzon, Karabük ve Hatay. En çok artış olan illerimiz ise; Ordu, Giresun, Samsun, Tokat ve Bolu. Normalleşmek için daha çok emek vermek gerekiyor." ifadesini kullandı.

İşte vaka sayısı en çok artan ve azalan 10 il - Resim : 2

 

Geçen haftaya göre vaka sayısı 100.000 nüfusta en çok azalan illerimiz; Bayburt, Erzincan, Trabzon, Karabük ve Hatay. En çok artış olan illerimiz ise; Ordu, Giresun, Samsun, Tokat ve Bolu. Normalleşmek için daha çok emek vermek gerekiyor. pic.twitter.com/8ea1X3xX0e

İşte vaka sayısı en çok artan ve azalan 10 il ile ilgili etiketler vaka sayısı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.