Bakan Koca 'Sinovac var Biontech var' diyen doktorun akıbetini açıkladı

Halkı teşvik etmek için klasik pazarlama yöntemlerinden birine başvurarak halka 'Sinovac var Biontech var!' diye seslenen doktor hakkında soruşturma açılıp açılmayacağı merak konusuydu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, halkın merakını giderecek bir tweet paylaştı.

Geçtiğimiz gün 'Sinovac sinovac! Biontech!' diye insanları aşı olmaya gülümseterek çağıran sağlık çalışanı hakkında soruşturma açılacağına dair söylentiler sosyal medyayı çalkalamıştı. 

BAKAN KOCA İDDİALARA SON NOKTAYI KOYDU

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter'dan bir paylaşım yaparak konu hakkındaki merakları giderdi.

Bakan Koca 'Sinovac var Biontech var' diyen doktorun akıbetini açıkladı

'AŞIYI HEPİMİZ CİDDİYE ALMAK ZORUNDAYIZ'

Soruşturma iddialarına Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada şöyle dedi:

'Kütahya'da otogarda görevli bir sağlık personelimiz mizahi bir tavırla vatandaşlarımızı aşıya davet ediyordu. Hizmetlerimiz her yerde ancak aşı ciddi bir konudur. Personelimizin soruşturulmasını gerektiren bir durum yok. Ancak aşıyı hepimiz ciddiye almak zorundayız.'

Bakan Koca 'Sinovac var Biontech var' diyen doktorun akıbetini açıkladı ile ilgili etiketler doktor soruşturma Twitter sinovac BioNTech pazarlama Bakan koca
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.