Bakan Koca: Sağlık çalışanlarının özlük haklarında son noktaya gelindi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık çalışanlarının özlük haklarıyla ilgili çalışmalarda son noktaya gelindiğini söyledi. Bakan Koca, "Cumhurbaşkanımıza arz ediyor olacağız. Hekimler başta olmak üzere bütün sağlık çalışanlarımızın haklarını en iyi teslim edecek olan da kendileridir" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, AK Parti Grup Toplantısı öncesi gazetecilerin sağlık çalışanlarının özlük haklarına ilişkin sorusunu yanıtladı.

"SON NOKTAYA GELİNDİ"

Bakan Koca, "Sayın Cumhurbaşkanımız bu konudaki hassasiyetlerini ifade ettiler. Bir taraftan da Adalet Bakanımız ve Maliye Bakanımızla birlikte bizleri bu konularla ilgili görevlendirdiler. Çalışmalarda önemli mesafe kat edildi. Son noktaya gelindi. Cumhurbaşkanımıza arz ediyor olacağız. Hekimler başta olmak üzere bütün sağlık çalışanlarımızın haklarını en iyi teslim edecek olan da kendileridir. 14 Mart günü Tıp Bayramı'nın nasıl kutladığını hep birlikte izleyelim" dedi.

Bakan Koca: Sağlık çalışanlarının özlük haklarında son noktaya gelindi ile ilgili etiketler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Sağlık çalışanlarının özlük hakları
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.