Bakan Koca 'pazartesi' deyip açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, şu ana kadar aşı yapılanların sayısının bin milyon 200 bini geçtiğini bildirdi. Koca, sadece İstanbul'da 224 binden fazla kişinin aşı olduğunu söyledi. Koca, 25 Ocak'tan itibaren aşı uygulamasının il bazında takip edilebileceğini duyurdu. Koca, aşı uygulama sayılarının illere dağılımına ilişkin de bir harita paylaştı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, uygulanan aşı sayısının 81 il için ayrı ayrı gösterildiği bir haritaya yer verdi. 

Şu ana kadar 1 milyon 200 binden fazla kişinin aşı olduğunun altını çizen Bakan Koca, sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Türkiye'de iller bazında aşı dağılımını görebilirsiniz. Pazartesi gününden itibaren bunu canlı olarak takip edebileceksiniz. En çok sağlık çalışanımızın bulunduğu İstanbul'da 224 binden fazla kişi aşı oldu."

Paylaşımdaki verilere göre İstanbul'da 224 bin 472, Ankara'da 122 bin 332, İzmir'de ise 76 bin 688 kişinin aşı olduğu görülüyor.

Bakan Koca 'pazartesi' deyip açıkladı

Bakan Koca 'pazartesi' deyip açıkladı ile ilgili etiketler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca aşı
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.