Bakan Koca o illeri tek tek açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yüksek risk altında olduklarını belirttiği 5 ilin Sağlık Müdürleri ve Halk Sağlığı Başkanları ile video konferans yöntemi ile görüştü. Toplantı sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Sırasıyla Adana, Hatay, Mersin ve Samsun yüksek risk altında" dedi. Yüzde 35'ten yüzde 125'e varan vakaların yaşandığı illerde yaşayan vatandaşlara seslenen Koca, "Risk kapımızda. Alışkanlıklarımıza teslim olmayalım." uyarısında bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Adana, Hatay, Mersin, Samsun, Kastamonu Valileri, İl Sağlık Müdürleri ve Halk Sağlığı Başkanları ile toplantı yaptıklarını belirtti.

Koca, "Sırasıyla Adana, Hatay, Mersin ve Samsun yüksek risk altında" dedi. Bu illerdeki vaka artış oranlarını da paylaşan Bakan Koca, "Risk kapımızda. Alışkanlıklarımıza teslim olmayalım. Kısıtlamaları fırsata çevirelim." dedi. 

Bakan Koca o illeri tek tek açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Twitter'dan yaptığı o açıklamalar şöyle: 

"ADANA, HATAY, MERSİN, SAMSUN ve KASTAMONU Valilerimiz, il Sağlık Müdürlerimiz ve Halk Sağlığı Başkanlarımızla il toplantılarımızı tekrarladık. Sırasıyla ADANA, HATAY, MERSİN ve SAMSUN yüksek risk altında.

Son haftada ADANA'DA vaka artışı %50, yoğun bakım doluluk oranı %79. HATAY'DA artış %125, yoğun bakım doluluk oranı %86. MERSİN'DE artış %50, yoğun bakım doluluk oranı %74. SAMSUN'DA artış %35, yoğun bakım doluluk oranı %81. KASTAMONU'DA artış %50, yoğun bakım doluluk oranı %74.

Risk kapımızda. Alışkanlıklarımıza teslim olmayalım. Kısıtlamaları fırsata çevirelim. Tedbirlere daha sıkı uyarak sağlık çalışanlarımıza destek olalım. Mücadele birlikte kazanılır."

Bakan Koca o illeri tek tek açıkladı - Resim : 2

İşte Bakan Koca'nın yüksek rise işaret ettiği bu beş ildeki son durumun harita üzerindeki yansıması...

Bakan Koca o illeri tek tek açıkladı - Resim : 3

Bakan Koca o illeri tek tek açıkladı - Resim : 4

Bakan Koca o illeri tek tek açıkladı - Resim : 5

Bakan Koca o illeri tek tek açıkladı - Resim : 6

Bakan Koca o illeri tek tek açıkladı - Resim : 7

 

Bakan Koca o illeri tek tek açıkladı ile ilgili etiketler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca salgın Adana Hatay Kastamonu Mersin Samsun sağlık müdürleri
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.