Bakan Koca koronavirüs vaka haritasını paylaştı! Rize yine zirvede...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 4-10 Eylül arasında ülkemizde görülen koronavirüs vaka sayılarını paylaştı. Rize'nin yine vaka sayısında ilk sırada yer alması dikkat çekerken, Bakan Koca vakaların en çok arttığı ilk 10 ili de paylaştı. İşte merak edilen tüm detaylar...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "4-10 Eylül arasında, 100.000 kişi içinde bir haftalık toplam yeni Covid-19 vaka sayısı neydi? Yaşadığınız, gidip geldiğiniz ildeki durumu haftalık İnsidans haritamızdan öğrenebilirsiniz." ifadeleriyle vaka haritasını paylaştı.

Bakan Koca koronavirüs vaka haritasını paylaştı! Rize yine zirvede...

İŞTE EN ÇOK ARTIŞ OLAN İLLER

Bakan Koca ayrıca, en çok vaka artışı yaşanan illeri de açıklayarak, "4-10 Eylül arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 10 ilimiz: Kilis, Erzincan, Malatya, Karabük, Kastamonu, Erzurum, Adıyaman, Kayseri, Tokat, Sinop! Bu illerden birindeyseniz şimdi daha da dikkatli olmalısınız." notunu düştü.

Bakan Koca koronavirüs vaka haritasını paylaştı! Rize yine zirvede... ile ilgili etiketler Bakan Koca
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.