Bakan Koca, korkutan korona gerçeğini açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs salgınında gençlerde görülen vakaların arttığına dikkat çekti. Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı son verilerde 24 saatte görülen vaka sayısı 45 bin seviyesine dayanmıştı.

Koronavirüs salgınında son haftalarda meydana gelen vaka artışı korkutan boyutlara ulaştı. Sağlık Bakanlığı'nın dün açıkladığı verilere göre, 24 saatte 44 bin 756 vaka tespit edilirken, 186 kişi ise hayatını kaybetti.

Bakan Koca, korkutan korona gerçeğini açıkladı

Öte yandan Sağlık Bakanlığı'nın paylaştığı haftalık tabloda ise en çok vakanın görüldüğü il Samsun oldu.

Bakan Koca, korkutan korona gerçeğini açıkladı - Resim : 2

GENÇLERDE VAKA SAYISI HIZLA ARTIYOR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca son yaptığı açıklamada ise gençlerde görülen vakaların hızla arttığına dikkat çekti. 65 yaş üstü vatandaşlarda görülen vaka oranlarının düştüğünü belirten Koca, "Gençlerimizi de koruyacağız" dedi.

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"65 yaş üstü büyüklerimizin son bir ayda toplam vakalar içindeki oranı %14,39’dan 11,3’e düştü. Gençlerin aktif vakalar içindeki oranı ise artıyor. Gençlerimizi de koruyacağız."

Bakan Koca, korkutan korona gerçeğini açıkladı ile ilgili etiketler Fahrettin Koca vaka gençler
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.