Bakan Koca, İmamoğlu'yla görüştü

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da hasta sayılarındaki artış nedeniyle 2-3 hafta kapanma çağrısı yapmış, bugün de yaptığı paylaşımda bulaşıcı hastalıklardan 164 kişinin öldüğünü duyurmuştu. İmamoğlu akşam saatlerinde yeni bir paylaşım daha yapara Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın telefonla arayarak salgına ilişkin bilgi verdiğini söyledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu telefonla arayarak salgınla ilgili görüştü.

İmamoğlu görüşmenin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın kendisine telefon açtığını belirterek, "Sağlık Bakanımız Sayın @drfahrettinkoca az evvel beni aradı. Tedbirler konusunda hassasiyetle çalıştıklarını söyledi. Pandemi sürecinde seferberlik anlayışıyla, şeffaflık ve bilim temelinde tüm adımları hep beraber atmak vazifemizdir. Daha sağlıklı bir Türkiye umuduyla..." dedi.

TEDBİR UYARISI YAPMIŞTI

İmamoğlu bir önceki tweetinde ise "Mezarlıklar Daire Başkanlığı’mızın “Bulaşıcı Hastalık Ölüm Sayısı” bugün 164 olmuştur. Bu sayı tüm pandemi döneminde bildirilen en yüksek sayıdır. Bulaşıcı hastalıktan vefat eden 164 vatandaşımıza Allah’tan rahmet dilerim. Sayın
@drfahrettinkoca
tedbir almada gecikiyorsunuz." ifadelerini kullanmıştı...

Bakan Koca, İmamoğlu'yla görüştü

Bakan Koca, İmamoğlu'yla görüştü ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu İBB salgın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.