Bakan Koca, "İhtiyaç kalmadı" diyerek duyurdu: Türkiye'nin ilk Covid-19 servisi yoğun bakım kapılarını kapattı!

Bakan Koca, vaka sayılarının 1.000'in altına düşmesinin ardından yeni bir kararı sosyal medya hesabından duyurdu. Bakan Koca, "Türkiye'nin ilk karantina ve pandemi hastanesi olan Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki Covid-19 servis ve yoğun bakım alanları artık ihtiyaç kalmadığı için kapatıldı" dedi.

Vaka sayısının 1000'in altına düşmesinin ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca alınan yeni kararı sosyal medya hesabından paylaştı.

Bakan Koca, "Türkiye'nin ilk karantina ve pandemi hastanesi olan Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki Covid-19 servis ve yoğun bakım alanları artık ihtiyaç kalmadığı için kapatıldı" dedi.

 

 

Bakan Koca, "İhtiyaç kalmadı" diyerek duyurdu: Türkiye'nin ilk Covid-19 servisi yoğun bakım kapılarını kapattı! ile ilgili etiketler Fahrettin Koca yoğun bakım Bakan Koca covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.