Bakan Koca haritayı paylaştı! İşte haftalık vaka sayıları...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, haftalık vaka sayılarının olduğu haritayı paylaştı. İllere göre haftalık Kovid-19 vaka sayısı, her 100 bin kişide İstanbul'da 181,96, Ankara'da 199,55, İzmir'de 49,81 oldu.

Sağlık Bakanı Koca, 7-13 Ağustos'ta illere göre her 100 bin kişide görülen Kovid-19 vaka sayılarını açıkladı.

Bakan Koca haritayı paylaştı! İşte haftalık vaka sayıları...

Koca, "İllerimizde 100.000 nüfusa karşılık gelen bir haftalık toplam vaka sayısını gösteren insidans haritasının güncel halini ekte görebilirsiniz. Salgın son hasta iyileşmeden bitmiş sayılmaz. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyalım" ifadelerini kullandı.

Haftalık vaka sayısı her yüz bin kişide, İstanbul'da 181,96, Ankara'da 199,55, İzmir'de ise 49,81 oldu. En yüksek artış ise 656,80 ile Batman'da oldu.

Bakan Koca haritayı paylaştı! İşte haftalık vaka sayıları... ile ilgili etiketler Fahrettin Koca Sağlık Bakanı vaka sayısı vaka haritası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.