Bakan Koca, Güldür Güldür'deki taklit için teşekkür etti!

Güldür Güldür Show ekibi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın taklidini yaptı. Bakan Koca, o anları Twitter hesabından paylaşarak teşekkür etti.

Güldür Güldür Show'da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın ulusa seslenişi taklit edildi. Skeçte, "Kıymetli vatandaşlar, koronavirüsüydü Delta varyantıydı, Omicron varyantıydı derken başlayan bu zombi salgını ve hemen sonrasında gelen Zomicron varyantı bizlere çok açık ve net olarak gösterdi ki benim bu çilem bitmeyecek. Bu gelişmeler doğrultusunda, kurul toplantısında bazı önlemleri hafifletme, bazı önlemleri kaldırma kararı aldık. Şimsi size yeni normal için aldığımız kararları açıklıyorum" ifadeleri yer aldı.

Bakan Koca, skecin o bölümünü paylaşarak, "Kabuğumuza çekildiğimiz günlerden güldür güldür akan günlere! Güldür Güldür Show ekibine teşekkürler." notunu düştü.

Bakan Koca, Güldür Güldür'deki taklit için teşekkür etti! ile ilgili etiketler Güldür Güldür Show Sağlık Bakanı Fahrettin Koca
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.