Bakan Koca duyurdu: Aşılama hızında dünyada birinciyiz!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'nin Çin ve Almanya’yı geride bırakarak, aşılama hızında en yüksek performansı gösteren ülke olduğunu açıkladı.

Türkiye, 14-20 Haziran'da Çin ve Almanya’yı geride bırakarak, Covid-19 aşılama hızında en yüksek performansı gösteren ülke oldu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Koca, ''Aşılama hızında en iyi performans Türkiye'nin. 14-20 Haziran arasında, Türkiye, Çin ve Almanya’yı geride bırakarak, aşılama hızında en yüksek performansı gösteren ülke oldu. Her gün, aşı programındaki her 100 kişiden ortalama 1,45’inin aşısı yapıldı.'' ifadelerini kullandı.

 

 

Bakan Koca duyurdu: Aşılama hızında dünyada birinciyiz! ile ilgili etiketler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koronavirüs aşı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.