Bakan Koca bir de sosyal medyadan uyardı: Yuvamız gücümüzdür...

Dün gerçekleştirilen Bilim Kurulu toplantısının ardından basın toplantısı düzenleyen ve şimdiye kadarki en kapsamlı koronavirüs bilgilendirmesini yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, daha sonra sosyal medya hesabından da bir paylaşımda bulundu. Gece gündüz demeden vatandaşlara uyarılarda bulunan Bakan Koca, sosyal izolasyona dikkat çekti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün gerçekleştirilen Bilim Kurulu toplantısının ardından Koronavirüs salgınına ilişkin açıklama yaptı.

Can kaybının 277'ye yükseldiğini belirten Bakan Koca en çok vaka ve vefatın görüldüğü illeri de açıkladı. Bakan Koca, ayrıca 601 sağlık çalışanında da koronavirüs tespit edildiğini duyurdu.

Koronavirüsün Türkiye'de görüldüğü 11 Mart'tan itibaren aralıksız çalışan ve tüm Türkiye'nin takdirini toplayan Bakan Koca, daha sonra bir de sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. 

Bakan Koca bir de sosyal medyadan uyardı: Yuvamız gücümüzdür...

"YUVAMIZ GÜCÜMÜZDÜR"

Yaptığı konuşmanın görüntülerini kullanarak bir paylaşan Koca, şu ifadeleri kullandı:

"TEMAS içinde olmayacağız, araya MESAFE koyacağız, kendimizi İZOLE edeceğiz. Birimizin tavizi, hepimizi ilgilendirecek ciddi sonuçlar demektir. Stratejimiz sabit hayat olmalıdır. YUVAMIZ, GÜCÜMÜZDÜR. Şehirlerde hareketlilik ne kadar azalırsa o kadar hızlı galip geliriz."

 

Bakan Koca bir de sosyal medyadan uyardı: Yuvamız gücümüzdür... ile ilgili etiketler Fahrettin Koca Sağlık Bakanı Koronavirüs Korona Twitter video Türkiye
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.