Koca 'kaygı verici' diyerek paylaştı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son 24 saatte oluşan yeni koronavirüs tablosunu açıkladı. Bakan Koca son 24 saatte 987 yeni vaka tespit edildiğini, 18 hastanın ise vefat ettiğini duyurdu. 978 kişi ise iyileşerek hastalığı yenenler arasına katıldı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Türkiye'nin son koronavirüs tablosunu "kaygı verici" sözleri ile tamamladığı mesajı ile paylaştı. 

"Son 3 günde yeni hasta sayılarımızın arttığı illerde zatürre oranı aynı kaldı. Ülke genelinde ağır hasta sayımız kontrol altında görünüyor." ifadeleri ile olumlu gelişmeyi duyuran Koca dikkat çeken uyarısını ise "KURBAN BAYRAMI VE TATİLDE TEDBİR EKSİKLİĞİ ise önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak sonuçları açısından kaygı verici." sözleri ile aktardı. 

Koca 'kaygı verici' diyerek paylaştı

İşte Bakan Koca'nın paylaştığı son tabloya göre Türkiye'deki vaka analizi.

Son tabloya göre 24 saatte 987 yeni vaka kaydedildi. İyileşen hasta sayısı ise 978 oldu. Bu iki sayı uzun süre sonra iyileşen hasta sayısının yeni vaka sayısından az da olsa aşağıda olduğu sonucunu ortaya çıkarıyor. 

Son 24 saatte 18 kişinin vefat etmesi ile birlikte toplam vefat sayısı 5 bin 738'e çıktı.

Toplam vaka sayısı 232 bin 856'ya, iyileşen hasta sayısı 216 bin 494'e yükselirken, ağır hasta sayısı ise 582 olarak kaydedildi. 

Hastalarda zatürre oranının yüzde 8.5 olduğunun görüldüğü tabloya göre son 24 saatte gerçekleştirilen 40 bin 247 test ile birlikte toplam test sayısı ise 4 milyon 885 bin 916'ya çıktı.

 

Koca 'kaygı verici' diyerek paylaştı - Resim : 2

Koca 'kaygı verici' diyerek paylaştı ile ilgili etiketler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kovid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.