Bakan Koca 5 bin test kapasiteli laboratuvarı müjdeledi, 'Normalleşme' adımını açıkladı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, normalleşme süreci kapsamında sanayi üretiminin salgın tedbirleri çerçevesinde güvenli sürdürülmesi için çalışma başlattıklarını açıkladı. Bakan Koca, bu çerçevede Gebze'de 5 bin test kapasiteli bir laboratuvar kurulduğunu söyledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ekonominin çarklarının döndürülmesine yönelik çalışmalara ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. 

Bu çerçevede sanayi üretiminin normalleşme sürecinde, Kovid-19 tedbirlerine uygun olarak sürdürülmesi için çalışmalara başlatıldığını belirten Koca, "Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız ve Kocaeli Sanayi Odası’nın organizasyon desteğiyle GEBZE’DE, günlük 5.000 test kapasiteli bir laboratuvar kurduk. Devamı gelecek." dedi. 

İşte Bakan Koca'nın o paylaşımı...

Bakan Koca 5 bin test kapasiteli laboratuvarı müjdeledi, 'Normalleşme' adımını açıkladı!

Bakan Koca 5 bin test kapasiteli laboratuvarı müjdeledi, 'Normalleşme' adımını açıkladı! ile ilgili etiketler Fahrettin Koca Sağlık Bakanı Gebze Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi laboratuvar normalleşme
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.