Bakan Koca: 2 doz aşı olanların oranı yüzde 50’nin üstüne çıktı

Covdid-19 aşı seferberliği son hızla devam eden Türkiye'de yeni bir aşamaya gelindi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “İki doz aşı olanların 84 milyon içindeki oranı yüzde 50’nin üstüne çıktı” açıklamasında bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, iki doz aşı olanların 84 milyon içindeki oranının yüzde 50’nin üzerine çıktığını duyurdu. Bakan Koca'nın açıklamasına göre; 18 yaş ve üzeri nüfustaki oranı ise yüzde 68’in üstüne çıktı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter'dan şu açıklamayı yaptı:

“İki doz aşı olanların 84 milyon içindeki oranı yüzde 50’nin, 18 yaş ve üzeri nüfustaki oranı ise yüzde 68’in üstüne çıktı. Bugün paylaşılan bir mesajda toplam nüfustaki aşı oranı yanlışlıkla 18 yaş ve üstü için belirtildi. Doğru haber çok daha iyi. Her ikimizden birimiz çift doz aşılı.”

 

 

 

Bakan Koca: 2 doz aşı olanların oranı yüzde 50’nin üstüne çıktı ile ilgili etiketler Türkiye koronavirüs salgını covid-19 aşısı aşılama
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.