Bakan Kasapoğlu'ndan Yunanistan'a kınama: İlkel tavır

Galatasaray kafilesinin Yunanistan'da gördüğü saygısız muameleye tepki gösteren Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Galatasaray'ın karşı karşıya kaldığı bu ilkel tavrı şiddetle kınıyorum" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Olympiakos ile hazırlık maçı yapmak üzere Yunanistan'a giden Galatasaray ekibinin PCR testinin kabul edilmeyerek, havalimanında 2 saat bekletilmesini kınadı. Bakan Kasapoğlu, Kulüp Başkanı Burak Elmas ve Fatih Terim ile telefonda görüştüğünü belirtti.

Sosyal medyadan açıklama yapan Bakan Kasapoğlu, "Hazırlık maçı için Yunanistan’a giden Galatasaray Spor Kulübü’müzün karşılaştığı tutum üzerine kulüp başkanı Burak Elmas ve Fatih Hoca ile telefonda görüşerek yanlarında olduğumuzu ifade ettim. Galatasaray’ın karşı karşıya kaldığı bu ilkel tavrı şiddetle kınıyorum." ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Bakan Kasapoğlu'ndan Yunanistan'a kınama: İlkel tavır ile ilgili etiketler Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Galatasaray Yunanistan PCR testi Olympiakos
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.