Bakan Kasapoğlu'ndan Süper Kupa mesajı!

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Çarşamba saat 22.00'da oynanacak UEFA Süper Kupa karşılaşmasına ilişkin sosyal medya hesabından İngilizce ve Türkçe mesajlar paylaştı. Bakan Kasapoğlu, İngilizce paylaşımına Türk Hava Yolları tarafından hazırlatılan İstanbul videosunu da ekledi.

UEFA Süper Kupa karşılaşması Çarşamba günü saat 22.00'da Vodafone Arena'da iki İngiliz devi Chelsea ve Liverpool arasında oynanacak. 

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, karşılaşmaya ilişkin İngilizce ve Türkçe mesajlar paylaştı. 

Bakan Kasapoğlu'ndan Süper Kupa mesajı!

Bakan Kasapoğlu İngilizce mesajına Türk Hava Yolları tarafından hazırlanan İstanbul videosunu da ekledi. 

İşte o video...

Kasapoğlu, Türkçe mesajında da @ChelseaFC - @LFC mücadelesinin galibi @UEFA Süper Kupa'nın sahibi olacak.⚽🏆 İstanbul'da ev sahibi olduğumuz mücadele, umuyor ve diliyorum ki İstanbul kadar güzel olacak. Haydi İstanbul! Dünya şehir görsün." ifadelerini kullandı.

Maçın oynanacağı saat, tarih ve stada ilişkin bilgileri paylaştı.

Bakan Kasapoğlu'ndan Süper Kupa mesajı! - Resim : 2

Bakan Kasapoğlu'ndan Süper Kupa mesajı! ile ilgili etiketler İstanbul Vodafone Mehmet Muharrem Kasapoğlu UEFA Liverpool Chelsea
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.