Bakan Kasapoğlu'ndan KYK borcu açıklaması: An itibariyle e-Devlet üzerinden başlattık!

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, KYK borç faizlerinin silinmesi sürecine ilişkin açıklama yaptı. "1 milyon 392 bin 629 öğrencinin 27 milyar liralık borcu yapılandırıldı." diyen Bakan Kasapoğlu, "An itibariyle e-Devlet üzerinden süreci başlattık." ifadelerini kullandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yüksek öğrenim kredi borçlarının yeniden yapılandırılma süreci ve öğrencilerin yapması gerekenlere ilişkin açıklamalarda bulunuyor.

1 MİLYONDAN FAZLA ÖĞRENCİNİN 27 MİLYAR LİRALIK BORCU KALDIRILDI

Bakan Kasapoğlu, her 100 öğrenciden 98'inin yurtlara yerleştirildiğini açıkladı. Kasapoğlu, 1 milyon 392 bin 629 ögrencinin 27 milyar liralık borcunun kaldırıldığı söyledi.

SORGULAMA AN İTİBARİYLE E-DEVLET'TE BAŞLADI

Bakan Kasapoğlu öğrenim kredisi yapılandırma işleminden yararlanacak öğrencilerin sorgulamalarının an itibariyle e-devlette başladığını duyurdu.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, GSB burs-kredi başvuru süresinin uzatıldığını açıkladı.

Bakan Kasapoğlu'ndan KYK borcu açıklaması: An itibariyle e-Devlet üzerinden başlattık! ile ilgili etiketler KYK
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.