Bakan Kasapoğlu yurtta yemek sırasına girip öğrencilerle sahur yaptı: Gülümseten anlar yaşandı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Şanlıurfa’da yurtta kalan öğrencilerle birlikte yemek sırasına girip sahur yaptı. Bakan Kasapoğlu ile öğrenciler arasında ilginç diyaloglar da yaşandı. Bir öğrencinin aşçılık bölümünde okuyorum demesi üzerine Bakan Kasapoğlu, “Sahuru sen mi hazırladın?” dedi. Bakanın esprisi öğrenciler arasında gülüşmelere neden oldu.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, sahur vakti Şanlıurfa’ya ziyaret gerçekleştirdi.

ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE SIRAYA GİRİP SAHUR YAPTI

 Kent merkezine gelmeden önce Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsüne giden Bakan Kasapoğlu, Kredi ve Yurtlar Kurumuna (KYK) bağlı Göbeklitepe Erkek Öğrenci Yurdunda yemek sırasına girip öğrencilerle birlikte sahur yaptı.

 

KASAPOĞLU'NDAN AŞÇI ÖĞRENCİYE: SAHURU SEN Mİ HAZIRLADIN?

Öğrencilerle keyifli bir sohbet yaptıŞanlıurfa Valisi Abdullah Erin ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren’in de eşlik ettiği Bakan Kasapoğlu, yemekhane girişinde öğrencilerle sohbet etti.

Öğrencilere hangi bölümde okuduklarını soran Bakan Kasapoğlu ile öğrenciler arasında ilginç diyaloglar da yaşandı. Bir öğrencinin aşçılık bölümünde okuyorum demesi üzerine Bakan Kasapoğlu, “Sahuru sen mi hazırladın?” dedi. Bakanın esprisi öğrenciler arasında gülüşmelere neden oldu.

Bakan Kasapoğlu yurtta yemek sırasına girip öğrencilerle sahur yaptı: Gülümseten anlar yaşandı! - Resim : 2

Daha sonra yemekhaneye geçen Bakan Kasapoğlu, öğrencilerle birlikte sıraya girip aynı masada yemek yedi.

Sahur yemeğinden sonra Balıklıgöl yerleşkesindeki Halil-ü Rahman Camisine giden Bakan Kasapoğlu, cemaatle birlikte sabah namazını kıldı.

Bakan Kasapoğlu yurtta yemek sırasına girip öğrencilerle sahur yaptı: Gülümseten anlar yaşandı! ile ilgili etiketler sahur Öğrenci kasapoğlu Bakan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.