Bakan Kasapoğlu, Üsküdar'daki Kültür ve Spor Merkezi'nde incelemelerde bulundu!

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Üsküdar’da yapımı süren Prof. Dr. Raşit Küçük Kültür ve Spor Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

İstanbul’daki temasları çerçevesinde Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’i ziyaret eden Bakan Kasapoğlu, daha önce temelini attığı Prof. Dr. Raşit Küçük Kültür ve Spor Merkezi’ndeki son çalışmaları da yerinde takip etti.

Bakan Kasapoğlu, Üsküdar'daki Kültür ve Spor Merkezi'nde incelemelerde bulundu!

HIZLI BİR ŞEKİLDE TAMAMLANACAK

Tesisin son durumuyla ilgili yetkililerden bilgi alan Bakan Kasapoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilen merkezin hızlı bir şekilde tamamlanarak gençlere hizmet vereceğini söyledi.

Bakan Kasapoğlu, Üsküdar'daki Kültür ve Spor Merkezi'nde incelemelerde bulundu! - Resim : 2

ÇEŞİTLİ SPOR DALLARI BİR ARADA YAPILABİLECEK

Merkezin birçok alanda faaliyet göstereceğini kaydeden Bakan Kasapoğlu, çeşitli spor dallarının bir arada yapılabileceği tesisi en yakın zamanda vatandaşların hizmetine sunacaklarını kaydetti.

Bakan Kasapoğlu, Üsküdar'daki Kültür ve Spor Merkezi'nde incelemelerde bulundu! - Resim : 3

Bakan Kasapoğlu, Prof. Dr. Raşit Küçük Kültür ve Spor Merkezi’nin, gençlere, gerek sportif gerekse sosyal ve kültürel aktiviteler anlamında önemli olanaklar sağlayacağını sözlerine ekledi.

Bakan Kasapoğlu, Üsküdar'daki Kültür ve Spor Merkezi'nde incelemelerde bulundu! - Resim : 4

Bakan Kasapoğlu, Üsküdar'daki Kültür ve Spor Merkezi'nde incelemelerde bulundu! - Resim : 5

Bakan Kasapoğlu, Üsküdar'daki Kültür ve Spor Merkezi'nde incelemelerde bulundu! ile ilgili etiketler Mehmet Muharrem Kasapoğlu Üsküdar Hilmi Türkmen Bakan Kasapoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.