Bakan Kasapoğlu, TRT 1'in 'Zinde Kal' programında

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TRT 1’de bugün saat 12.45’te ekrana gelecek Zinde Kal programının 19 Mayıs özel bölümüne konuk olacak.

Hafta içi her gün Diyetisyen Sıla Saraç ve Fizyoterapist Erdem Yörükoğlu’nun sunumuyla TRT 1 ekranına gelen Zinde Kal programı, bugün Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu konuk ediyor.

BAKAN KASAPOĞLU KORONAVİRÜS SÜRECİNİ DEĞERLENDİRECEK

Sağlık, beslenme ve egzersize dair konuların işlendiği programda ayrıca sporcu ve ünlü isimlerle de bağlantı kuruluyor. Programın bugünkü “19 Mayıs Özel Bölümüne” konuk olacak Bakan Kasapoğlu, Covid-19 süreci ile gençlik ve spor alanında yapılan çalışmaları değerlendirecek. Zinde Kal programının bu bölümünde sanatçı Karsu Dönmez ve Dünya Şampiyonu Milli Cimnastikçi İbrahim Çolak ile bağlantı kurulacak.

Zinde Kal programı “19 Mayıs Özel Bölümü” bugün saat 12.45’te TRT 1’de.

Bakan Kasapoğlu, TRT 1'in 'Zinde Kal' programında

Bakan Kasapoğlu, TRT 1'in 'Zinde Kal' programında ile ilgili etiketler Mehmet Muharrem Kasapoğlu Mehmet Kasapoğlu Bakan Kasapoğlu TRT TRT 1 Zinde Kal
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.