Bakan Kasapoğlu: Onlar yaktılar biz tek tek yeniledik

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Hakkari’nin dağlarında inşa ettikleri kayak merkezleri, Şırnak’ın nehirlerinde yapılan rafting turnuvaları, terör örgütlerinin bombardımanından arınan Sarıkamış’ın telesiyejlerinin bugün dünyanın değişik ülkelerinden gelen pek çok sporcuyu ağırladığını söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, terör örgütü PKK’nın ülkemiz insanına ihanet ettiği gibi, o cennet topraklara da ihanetin en büyüğünü gerçekleştirdiğini belirterek, "Onların yıkmalarına, yakmalarına rağmen o tesisleri bir bir inşa ettik. Onları yeniledik" dedi.

Bakan Kasapoğlu, Bakanlığının bütçesinin görüşüldüğü TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki yeni tesisleri tek tek anlattı.

Bakan Kasapoğlu: Onlar yaktılar biz tek tek yeniledik

Hakkari’nin dağlarında inşa ettikleri kayak merkezleri, Şırnak’ın nehirlerinde yapılan rafting turnuvaları, terör örgütlerinin bombardımanından arınan Sarıkamış’ın telesiyejleri in bugün dünyanın değişik ülkelerinden gelen pek çok sporcuyu ağırladığını dile getiren Bakan Kasapoğlu, şunları söyledi.

"Terör örgütü bu ülkenin insanına ihanet ettiği gibi, o cennet topraklara da ihanetin en büyüğünü gerçekleştirmiş. Onların yıkmalarına, yakmalarına rağmen o tesisleri bir bir inşa ettik. Onları yeniledik. Bu şanlı bayrağımızı gururla dalgalandıracak sporcularımızı yetiştiriyoruz."

Bakan Kasapoğlu: Onlar yaktılar biz tek tek yeniledik ile ilgili etiketler kasapoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.