Bakan Kasapoğlu, İmamoğlu'nun siyasi şovunu fena yakaladı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, yurttaki öğrencilerin eylemini fırsata çevirmeye çalışan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu böyle açığa düşürdü.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, talepleri için eylem yapan Kanuni Sultan Süleyman KYK yurdu öğrencilerine seslenerek, İETT seferlerini artırdıklarını duyurdu.

İmamoğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Dün gece haklı talepleri için eylem yapan Kanuni Sultan Süleyman KYK yurdu öğrencilere söz vermiştim. Bugün; ücretsiz internet sağladık. İETT otobüs seferleri artırıldı. Güvenlik için yola kamera ve aydınlatma çalışması yapılacak. Zabıta ekiplerimiz de kontrolde olacaklar." ifadelerine yer verdi.

Bakan Kasapoğlu, İmamoğlu'nun siyasi şovunu fena yakaladı

İmamoğlu'nun eylemden fırsat çıkarmaya çalıştığını fark eden Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, bakanlık olarak 9 gün önce iletilen, 'otobüs seferlerinin artırılması' talebinin yerine getirilmesi için mizansene gerek olmadığını söyledi.

Bakan Kasapoğlu, İmamoğlu'nun siyasi şovunu fena yakaladı - Resim : 2

Twitter'dan İmamoğlu'nun mesajına yanıt veren Bakan Kasapoğlu, "Göreviniz olan otobüs ve aydınlatma hizmetlerini geç de olsa yerine getirmeniz sevindirici. Ancak, 9 gün önce İBB’ye ilettiğimiz otobüs seferlerinin artırılması talebini yerine getirmek için mizansene gerek yoktu." dedi.

 

Bakan Kasapoğlu, İmamoğlu'nun siyasi şovunu fena yakaladı ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Mehmet Kasapoğlu Kanuni Sultan Süleyman KYK yurdu İETT seferleri öğrenci eylemi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.