Bakan Kasapoğlu hem pedalladı, hem kampanya başlattı

Dünya Bisiklet Günü'nde gençlerle bisiklet süren Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bisiklet seferberliği için 100 bisiklet hediye edeceğini duyurdu. Hediye bisiklet için tek yapmanız gereken #BenimBisikletim etiketiyle yorum yazmak...

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Dünya Bisiklet Günü'nde gençlerle bisiklete bindi. Bu anları, "Dünya Bisiklet Günü'nde biraz pedallayalım dedik" mesajıyla paylaşan Bakan Kasapoğlu, bisiklet seferberliği için bir de kampanya başlattı.

Bakan Kasapoğlu hem pedalladı, hem kampanya başlattı

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, #BenimBisikletim etiketiyle yorum yazan 100 kişiye bisiklet hediye edeceğini açıkladı.

Kasapoğlu, "Bisiklet seferberliğimiz kapsamındaki hediyelerimize #DünyaBisikletGünü vesilesiyle devam ediyoruz. #BenimBisikletim etiketiyle yorum yazan 100 arkadaşıma bisiklet hediye ediyorum." dedi.

 Bakan Kasapoğlu hem pedalladı, hem kampanya başlattı - Resim : 2

 

Bakan Kasapoğlu hem pedalladı, hem kampanya başlattı ile ilgili etiketler Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu dünya bisiklet günü bisiklet hediye
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.