Bakan Kasapoğlu CHP'li Mahmut Tanal'a öyle bir cevap verdi ki!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Silopi ilçe merkezinde çocukların spor yapabileceği alan ve sahaların olmadığını iddia etmişti. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'ndan Tanal'a ders gibi yanıt geldi. Bakan Kasapoğlu, tesislerin yetişkinlerin kullanımına da açık olduğunu vurgulayarak, Tanal'ı davet etti.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Silopi ilçe merkezinde çocukların spor yapabileceği alan ve sahaların olmadığını iddia etti. Silopi Şehir Stadyumu'nun fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Tanal'a, "Tesislerimiz yetişkinlerin kullanımına da açık. Günün birinde yolunuz düşerse bekleriz." ifadelerini kullandı.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Silopi ilçe merkezinde çocuklarımızın spor yapabileceği alanlar, sahalar yok. Tarlada top koşturuyorlar. Sosyal devlet nerede?" sorusunu yöneltmişti.

Bakan Kasapoğlu CHP'li Mahmut Tanal'a öyle bir cevap verdi ki!

Beklediği yanıt Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'ndan geldi. Twitter'dan CHP'li Tanal'a cevap veren Bakan Kasapoğlu, Silopi Şehir Stadyumu'nun fotoğraflarını ve anlık görüntüsünü paylaşarak, "Silopi ilçe merkezinde çocuklarımızın spor yapabileceği çok sayıda tesisimiz var Sayın Tanal. Üstelik tesislerimiz yetişkinlerin kullanımına da açık. Günün birinde yolunuz düşerse bekleriz.” dedi.

Bakan Kasapoğlu CHP'li Mahmut Tanal'a öyle bir cevap verdi ki! - Resim : 2

Bakan Kasapoğlu CHP'li Mahmut Tanal'a öyle bir cevap verdi ki! - Resim : 3

Bakan Kasapoğlu CHP'li Mahmut Tanal'a öyle bir cevap verdi ki! ile ilgili etiketler Silopi Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal spor alanları Silopi Şehir Stadyumu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.