Bakan Karaismailoğlu'dan muhalefetin Atatürk Havalimanı iddialarına yanıt!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, muhalefetin Atatürk Havalimanı ile ilgili iddialarına yanıt verdi. Karaismailoğlu, "Günlük 1100 yaklaşık uçak inen bir Havalimanı o uçaklar karbon emisyonunu 4 milyon insanın üzerine atıyor. Saatlerce Marmara Denizi üstünde tur atıp iniş izni beklediğimizi ne çabuk unuttuk. Havalimanı kapanınca bu bölgedeki trafik yüzde 30 azaldı." dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, tv100'de Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programına konuk oldu. 

Millet Bahçesi yapılmak üzere yıkımına başlanan Atatürk Havalimanı'na ilişkin muhalefetin gösterdiği tepkiye yanıt veren Karaismailoğlu şöyle konuştu:

"NE ÇABUK UNUTTUK"

Günlük 1100 yaklaşık uçak inen bir Havalimanı o uçaklar karbon emisyonunu 4 milyon insanın üzerine atıyor. Saatlerce Marmara Denizi üstünde tur atıp iniş izni beklediğimiz saatleri ne çabuk unuttuk. Havalimanı kapanınca bu bölgedeki trafik yüzde 30 azaldı.

Atatürk Havalimanı'nın 2 pisti neden açık tutuluyor?

Buradaki acil durumlar için ambulans uçaklarının inebileceği bir yer, acil durumlar için kullanılabilecek bir havalimanı olabilir.

Atatürk Havalimanı kapatılması gerekiyordu, burada 2 tane pist vardı doğu-batı ve kuzey-güney pistleri. İstanbul Havalimanı zaten aynı eksende olduğu için bu pistlerin kullanılmasının imkanı yok.

Biz sadece piste indik o gün yönetmemiz gereken ve acil İstanbulluların sıkıntıda olduğu bir akşamdı. Bu riskleri alarak biz İstanbul’a ulaşmak için oraya indik. Hakikaten olağanüstü bir durum vardı ve maalesef İstanbul’da yönetilemeyen bir durum vardı.

Bakan Karaismailoğlu'dan muhalefetin Atatürk Havalimanı iddialarına yanıt! ile ilgili etiketler Atatürk Havalimanı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.