Bakan Karaismailoğlu duyurdu! Telefonu olan herkese ücretsiz

Koronavirüs salgını nedeniyle tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de herkes evine kapandı. Tedbirler kapsamında zamanının çoğunu evde geçirenlerin internet kullanımı da arttı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı da bu konuda harekete geçerek herkese 1 GB ücretsiz internet verileceğini duyurdu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, koornavirüs tedbirleriyle birlikte internet kullanımının artması nedeniyle Ramazan ayında tüm cep telefonu abonelerine ücretsiz 1 GB internet verileceğini açıkladı.

Bakan Karaismailoğlu "Kovid-19 tedbirleri sonrasında vatandaşların internet kullanımını daha da arttı. İnternet kullanımının bu dönemde vatandaşlarımıza ayrıca bir yük getirmemesi amacıyla GSM operatörlerimizden vatandaşlarımız adına destek istedik" dedi.

Bakan Karaismailoğlu duyurdu! Telefonu olan herkese ücretsiz

Bakan Karaismailoğlu "Bakanlığımız ile operatörler arasında vardığımız mutabakatla operatörlerimiz, 81 milyon cep telefonu abonesine ramazanda 1’er gigabyte interneti ücretsiz sağlayacak" açıklamasında bulundu.

Bakan Karaismailoğlu duyurdu! Telefonu olan herkese ücretsiz ile ilgili etiketler Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı İnternet Adil Karaismailoğlu 1 gb
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.