Bakan Karaismailoğlu dondurma sırasında görüntülendi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nu, dondurmacı önünde sıra beklerken gören vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemedi. Kendisini fark eden vatandaşlar ile sohbet eden Adil Karaismailoğlu'nun görüntüleri cep telefonuyla kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Sinop'ta bir dondurmacı önünde sıra beklerken görüntülendi. Yanlarında bakan olduğunu fark eden vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemedi.

SIRADA BEKLERKEN VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Kendisini sırada beklerken gören vatandaşlarla bir süre sohbet eden Karaismailoğlu'nun o anları çevredekiler tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler kısa zamanda gündem oldu.

"YANIMIZDA BAKAN OLDUĞUNU FARK ETTİK, SÜRPRİZ OLDU"

Bakanı gördüğü için oldukça şaşkın olduğu gözlemlenen vatandaşlar "Dondurmacı sırasında beklerken yanımızda bakan olduğunu fark ettik, sürpriz oldu" ifadelerini kullandı.

Bakan Karaismailoğlu dondurma sırasında görüntülendi ile ilgili etiketler Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Sinop Adil Karaismailoğlu dondurma sırası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.