Bakan Işık'dan Manisa'da zehirlenen askerlerle ilgili önemli açıklamalar!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, görevinde ihmali olabilecek askeri personelle ilgili olarak inceleme ve soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, görevinde ihmali olabilecek askeri personelle ilgili olarak inceleme ve soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Manisa'da askerlerin kışlada zehirlenmesine ilişkin olarak Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'tan önemli açıklamalar geldi. Bakan Fikri Işık, "(Manisada kışladaki gıda zehirlenmesi şüphesi) Milli Savunma Bakanlığı olarak görevinde ihmali olabilecek askeri personelle ilgili idari inceleme ve soruşturma başlattık. Teftiş Kurulumuzdan dört kişilik heyet şu anda incelemesini yapıyor." dedi.

Sabatoj iddiaları
Manisa'da kışladaki gıda zehirlenmesine ilişkin "sabotaj" iddialarını değerlendiren Işık, "Hiçbir ihtimali dışlamadan her türlü ihtimalin üzerine gidiyoruz." diye konuştu.

Bakan Işık'dan Manisa'da zehirlenen askerlerle ilgili önemli açıklamalar! ile ilgili etiketler Manisa Zehirlenme asker Milli Savunma Bakanı soruşturma Fikri Işık
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.