Bakan Gül: Türk yargısı bağımsız ve tarafsızdır!

ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu eski çalışanı Metin Topuz'a 8 yıl 9 ay hapis cezası verildi. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, bu cezaya tepki gösteren ABD'ye sosyal medya hesabından yanıt verdi. Bakan Gül, açıklamasında Türk yargısının bağımsız ve tarafsız olduğuna vurgu yaptı.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu eski çalışanı Metin Topuz'a "FETÖ'ye yardım suçundan" 8 yıl 9 ay hapis cezası verilmesini eleştiren ABD makamlarına tepki göstererek, bağımsız ve tarafsız Türk yargısının, emir alacağı tek mercinin Anayasa ve kanunlar olduğunu belirtti.

Gül, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Türk yargısı bağımsız ve tarafsızdır, emir alacağı tek merci Anayasa ve kanunlardır. Hiçbir ülke, kişi, kurum veya merci, Türk mahkemelerinin adil yargılamasına etki ve telkinde bulunamaz." ifadelerini kullandı.

Bakan Gül: Türk yargısı bağımsız ve tarafsızdır! ile ilgili etiketler ABD Abdulhamit Gül Adalet Bakanı metin topuz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.