Bakan Gül: Hukuk gerekeni yapacaktır!

Paris'ten gelen yolcular karantinaya götürülürken genç bir kadının polis gözetiminde otobüsten indirilip özel bir araca bindirilmesine dair görüntüler sosyal medyada gündeme oturmuştu. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, söz konusu olayla ilgili hukukun gerekeni yapacağını belirtti.

Gece saatlerinde sosyal medyaya dülen bir videoda karantinaya alınmak üzere yola çıkan bir otobüsün durudulduğu, polislerin de olduğu bir ortamda otobüsten indirilen genç bir kızın özel bir araca görütüldüğü görülüyordu.

Kısa sürede yayılan ve gündeme oturan görüntülere ilişkin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gerekli incelemelerin başlatıldığını duyurmuştu.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül de söz konusu olaya ilişkin açıklama yaptı.

Bakan Gül, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

''Fransa’dan gelen iki yolcunun karantina otobüsünden alınması olayıyla ilgili olarak hukuk gerekeni yapacaktır. Bu konuda hiçbir taviz, hiçbir istisnai muamele kabul edilemez. Kanun önünde herkes eşittir. Olayın takipçisiyiz.''

Bakan Gül: Hukuk gerekeni yapacaktır! ile ilgili etiketler Abdulhamit Gül Karantina
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.