Bakan Gül, deprem bölgesinde incelemelerde bulundu

Erzurum’un Köprüköy ilçesinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, bölgeye gelerek incelemelerde bulundu. Bakan Gül, "Hasarlar tespit edildi. Zararların hepsi giderilecek. Çok şükür can kaybı yok. Bir vatandaşımız gözlem altında. Durumu iyi." açıklamasında bulundu.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, helikopterle deprem bölgesi Karaçoban'ın Topçu Mahallesine geldi. Köylülerle konuşan Gül, son durum hakkında bilgi adı. Gül, gerekenlerin yapıldığını ve yapılmaya devam edileceğini söyledi. Bakan Gül, Topçu Mahallesi'nde hasar gören evlerde de incelemelerde bulunduktan sonra kurulan çadırları gezdi. Ardından basın açıklaması yapan Adalet Bakanı Gül; "İlk dakikadan itibaren hükümetimiz, devletimiz seferber oldu.

Bakan Gül, deprem bölgesinde incelemelerde bulundu

"HİÇBİR VATANDAŞIMIZ MAĞDUR EDİLMEYECEK"

Valiliğimiz, AFAD'ımız, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'mız, Büyükşehir Belediyesi ihtiyaçları tespit etmek üzere seferber oldu. Az önce vatandaşlarımıza Cumhurbaşkanı'mızın selamlarını ilettim. Sabaha kadar tüm ekiplerimiz canla başla çalıştılar. Çadırlar kuruldu, hasarlar tespit edildi. Felaket sonrasında hasar tespit edilerek zararlar giderilecek. Çok şükür can kaybı yok. Bir vatandaşımız gözlem altında, onun da durumu iyi. Hiçbir vatandaşımız mağdur edilmeden bu depremden etkilenenlere gereği yapılacak. Erzurum'a geçmiş olsun, Allah ülkemizi her türlü afet ve felakettin korusun. Çok şükür endişe edilecek durum yok hasar tespitleri bugün netleştirilecek" açıklamasında bulundu.

 

Bakan Gül, deprem bölgesinde incelemelerde bulundu ile ilgili etiketler Erzurum deprem Adalet Bakanı Abdulhamit Gül
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.