Bakan Fatih Dönmez ile Derya Yanık doğal gaz yardımını görüştü

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ile görüştü. Görüşme sonrası Twitter'dan paylaşım yapan Bakan Dönmez, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından ısınma yardımına ilişkin açıklama yaptı. Bakan Dönmez, "Sosyal destek olarak verilen ısınma yardımının kapsamı doğalgazı da içerisine alacak şekilde genişletildi" dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ile görüştü.

Bakan Fatih Dönmez sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Sosyal destek olarak verilen ısınma yardımının kapsamı doğalgazı da içerisine alacak şekilde genişletildi. Bugün Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Derya Yanık ile konu hakkında verimli bir görüşme gerçekleştirdik. İnşallah en kısa zamanda uygulama hayata geçirilecek” dedi.

 

Bakan Fatih Dönmez ile Derya Yanık doğal gaz yardımını görüştü ile ilgili etiketler doğal gaz yardımı ısınma yardımı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.