Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan ıspanak açıklaması!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son dönemde ülkenin gündemini oldukça meşgul eden ıspanak zehirlenmelerine ilişkin bir açıklama yaptı.

İstanbul ve Tekirdağ'da ıspanak ve ıspanağa benzer bitki zehirlenmesi sebebiyle 100'den fazla vatandaş hastaneye başvurdu.

Hastaneye başvuranlar arasından 80 vatandaşın taburcu edildiği, 28’inin ise takibi ve tedavisinin acil gözlem servislerinde ettiği açıklanmıştı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, zehirlenmelerle ilgili yaptığı açıklamada "Besin zehirlenmelerinin ıspanak değil, yabani otlardan olduğunu tespit ettik. Halkımız sebzeleri otlardan ayıklasınlar, iyi yıkasınlar" ifadelerini kullandı.

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan ıspanak açıklaması! ile ilgili etiketler İstanbul Tekirdağ Fahrettin Koca Sağlık Bakanı Zehirlenme ıspanak
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.