Bakan Ersoy'dan Rusya kararına ilk yorum

Rusya, 22 Haziran'dan itibaren Türkiye'ye tüm uçuşları açma kararı aldı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kararla ilgili ilk değerlendirmeyi sosyal medyadan yaptı, "Güvenli turizm adına ülkemize olan güvenin bir göstergesi."

Rusya, 15 Nisan'dan beri uyguladığı Türkiye'ye uçuş yasağını kaldırma kararı aldı. Türkiye'nin girişimleri ile güvenli turizm konusunda ikna edilen Rusya, 22 Haziran'dan itibaren tüm uçuşları başlatacak.

Rusya'nın duyurusunun ardından Twitter hesabından açıklama yapan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Rusya'nın kararının güvenli turizm adına ülkemize olan güvenin bir göstergesi olduğuna dikkat çekti.

Bakan Ersoy, mesajında, "Rusya'nın 22 Haziran itibarıyla ülkemize uçuşları tekrar başlatması güvenli turizm adına ülkemize olan güvenin bir göstergesidir. Önümüzdeki süreçte diğer ülkelerle de yürüttüğümüz diplomasi trafiğinin meyvelerini Rusya ile olduğu gibi alacağımızı umuyorum." ifadelerine yer verdi.

 

 

 

Bakan Ersoy'dan Rusya kararına ilk yorum ile ilgili etiketler Rusya Türkiye Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Türkiye uçuşları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.