Bakan Ersoy'dan müzik kısıtlamasıyla ilgili yeni açıklama: Esnetmeler devam edecek!

Bakan Ersoy 24'e kadar olan müzik yasağıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ersoy; "Geçen seferki normalleşmeyle paralel giderse normalleşme devam edecektir. Şu ana kadar çok olumlu gitti, esnetmeler de paralel olarak devam edecek" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, kademeli normalleşme döneminde saat 24.00'e kadar uygulanan müzik sınırlamasıyla ilgili açıklamada bulundu.

24'de kadar olan müzik yasağıyla ilgili Bakan Ersoy, "Kademeli normalleşmede ilk etapta 19’a kadar müziğe izin verilmişti, iyiye gidince 21’e alındı, 24’e alındı. Kademeli olarak iyileştiriliyor. Geçen seferki normalleşmeyle paralel giderse normalleşme devam edecektir. Şu ana kadar çok olumlu gitti, esnetmeler de paralel olarak devam edecek" dedi.

 

 

Bakan Ersoy'dan müzik kısıtlamasıyla ilgili yeni açıklama: Esnetmeler devam edecek! ile ilgili etiketler bakan ersoy mizk kısıtlama
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.