Bakan Ersoy seyahat acenteleri ile buluştu

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile sektörün önemli isim ve temsilcilerini bir araya getirdi. Toplantıda turizm sektörünün sıkıntıları, pandemi sürecinde yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, turizm sektörü için önemli olan toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Bakan Ersoy, paylaşımda, "Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Yönetim Kurulu Üyesi Sayın İbrahim Halil Kalay ve sektörün önde gelen seyahat acentelerinin temsilcileriyle bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik." ifadesini kullandı.

Pandemi sürecinde Türk turizminin sıkıntıları ve yapılan çalışmaların ele alındığı toplantıda yer alan isimler arasında Sky Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Bedirhan Bayka da vardı. 

Bakan Ersoy seyahat acenteleri ile buluştu

Bakan Ersoy seyahat acenteleri ile buluştu ile ilgili etiketler Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy İbrahim Halil Kalay Bedirhan Bayka
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.