Bakan Elvan'dan enflasyonla mücadele vurgusu

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, "Para politikasına, yapısal boyutta atılan adımlarla destek vereceğiz. 2021, makroekonomik istikrara odaklanan bir reform yılı olacak. Enflasyonla mücadelede bütüncül bir yaklaşımla kararlı bir duruş sergileyeceğiz." ifadesini kullandı

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Twitter hesabından TÜİK'in açıkladığı aralık ayı ve yıllık enflasyon rakamlarını değerlendirdi.

Elvan, "Enflasyonla mücadelede bütüncül bir yaklaşımla kararlı bir duruş sergileyeceğiz. Para politikasına, yapısal boyutta atılan adımlarla destek vereceğiz." açıklamasında bulundu

"2021 REFORM YILI OLACAK"

2021 yılı, makroekonomik istikrara odaklanan bir reform yılı olacağını belirten Bakan Elvan, "Para politikasının enflasyona odaklı şekillendiği bu dönemde pandemi koşullarının getirebileceği ilave destek ihtiyacı, seçici ve hedefli kamu maliyesi politikaları üzerinden sağlanacaktır.Mali disiplini kaliteli ve istikrarlı bir yapıya kavuşturacak tedbirleri de alacağız." dedi.

 

Bakan Elvan'dan enflasyonla mücadele vurgusu ile ilgili etiketler enflasyon Lütfi Elvan reform
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.